Αθλητικά
Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 20:12

Παναθηναϊκός: Οι διαφωνίες του Φερέιρα για την ισοπαλία με Τότεναμ

Σε αντίθεση με την πλειονότητα του ελληνικού Τύπου, αλλά και της κοινής γνώμης, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, θεωρεί ότι η ισοπαλία με την Τότεναμ δεν είναι επιτυχία για τον Παναθηναϊκό!

Με δηλώσεις που έκανε στο κανάλι του Novasports ο Πορτογάλος προπονητής επισήμανε πως το ζητούμενο για την ομάδα του ήταν να πάρει τη νίκη. Είπε χαρακτηριστικά: «Μακάρι να είχαμε νικήσει ώστε σήμερα να ήμασταν πολύ χαρούμενοι, κάτι δεν νιώθουμε εδώ και αρκετό καιρό. Δεν ξέρω αν δεν σκόραρε ο Τοτσέ, πως θα μιλούσαμε σήμερα. Δεν ξέρω εάν θα υπήρχε η ίδια ατμόσφαιρα. Οι δικές μου απόψεις για το ποδόσφαιρο, μπορεί να είναι διαφορετικές από τις αντίστοιχες άλλων ανθρώπων. Για το λόγο αυτό λέω ότι η χθεσινή ισοπαλία δεν είναι ένα αποτέλεσμα καλό και θα πω ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας μου: έχω συνηθίσει να κερδίζω ομάδες το ίδιο ισχυρές ή ακόμα και ισχυρότερες από την Τότεναμ. Επίσης, ο Παναθηναϊκός παλιότερα κέρδιζε και συνήθιζε να κερδίζει ομάδες ισχυρότερες από την Τότεναμ και πλέον και για μένα και για τους παίκτες η πραγματικότητα είναι διαφορετική, δεν είναι αυτή που ήταν στο παρελθόν».

Αναφερόμενος στο νεαρό Κώστα Τριανταφυλλόπουλο τόνισε: «Η ομάδα κέρδισε έναν ακόμα παίκτη. Ελπίζω όμως να μην αρχίσουν να γράφουν αύριο οι εφημερίδες ότι θα πάει στη Γιουβέντους, θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα πάει στην Μπαρτσελόνα. Ο Κώστας πράγματι είναι ένας νέος παίκτης με ποιότητα, είναι μαχητής και έχει όλα τα εχέγγυα για να μπορέσει να εξελιχθεί σε έναν καλό, σε έναν μεγάλο παίκτη.»