Formula 1: Ο Χούλκενμπεργκ στην Sauber;

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 14:02

A- A A+

Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, ο Χούλκενμπεργκ έχει ήδη συμφωνήσει με την Ελβετική ομάδα, υπογράφοντας μάλιστα και σχετικό συμβόλαιο. Προς το παρόν βέβαια, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, η οποία όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, αναμένεται σύντομα.

Ο 25χρονος πιλότος θα λάβει τη θέση του Μεξικανού Σέρζιο Πέρεθ, o οποίος στο τέλος της φετινής χρονιάς θα αποχαιρετίσει την Sauber για χάρη της McLaren Mercedes με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει.

Αν ισχύουν τα βρετανικά δημοσιεύματα, τότε η Ελβετική ομάδα θα είναι ο τρίτος σταθμός του Χούλκενμπεργκ στην Formula 1. Το ντεμπούτο του ως πιλότος το έκανε το 2010 με την Williams, την επόμενη χρονιά ανέλαβε χρέη τρίτου οδηγού στην Force India, η οποία φέτος του εμπιστεύτηκε το μονοθέσιο της.

Φήμες ωστόσο αναφέρουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο ο Γερμανός πιλότος να μην είναι η μοναδική αλλαγή στην ομάδα του χρόνου. Και αυτό γιατί ο Πέτερ Ζάουμπερ εξετάζει το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί η Sauber τo 2013 με νέο οδηγικό δίδυμο στο γκριντ. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό σημαίνει ότι και ο Καμούι Κομπαγιάσι θα πρέπει να αναζητήσει σε κάποια άλλη ομάδα την τύχη του. Λέγεται μάλιστα ότι αντικαταστάτης του Ιάπωνα θα είναι ο σημερινός τρίτος οδηγός της ομάδας Εστεμπαν Γκουτιέρεζ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις