Γερμανία: Επεισόδια και νίκη της Σάλκε στο «Βεστφάλεν»

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012 18:32
UPD:21:38

Με γκολ των Αφελάι (A) και Χόγκερ (Δ) η Σάλκε επικράτησε 2-1 της Ντόρτμουντ.

A- A A+

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το μεγάλο ματς στο «Βεστφάλεν», ομάδα αναρχικών, όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, επιτέθηκαν σε οπαδούς της Σάλκε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές. Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, αλλά οι φίλαθλοι των «Royal Blues» συνέχισαν να πετούν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους προς τις δυνάμεις ασφαλείας και τους αναρχικούς.

Η ομάδα του Γκελζενκίρχεν ήταν η μεγάλη νικήτρια του σπουδαιότερου αγώνα της 8ης αγωνιστικής. Με γκολ των Αφελάι (14΄) και Χόγκερ (48΄) η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε 2-1 της Ντόρτμουντ, η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 55΄ με τον Λεβαντόφσκι.

Δεν φαίνεται να έχει αντίπαλο η Μπάγερν Μονάχου στο εφετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες διέλυσε 5-0 εκτός έδρας την Φορτούνα Ντίσελντορφ πετυχαίνοντας την 8η διαδοχική της νίκη σε ισάριθμα ματς. Δύο γκολ για τους Βαυαρούς πέτυχε ο Τόμας Μίλερ (55΄, 86΄), ενώ σκόραραν και οι Μάντζουκιτς (28΄), Λουίς Γκουστάβο (36΄) και Ραφίνια (87΄).

Η ομάδα που προς το παρόν καταδιώκει τη Μπάγερν, Αιντραχτ Φρανκφούρτης, επικράτησε 3-1 στην έδρα της του Ανόβερου, χάρη στα γκολ των Ματμούρ, Γιανγκ και Μέιερ. Ο Αμπντελαουί είχε μειώσει στο 43΄ σε 2-1.

Η...κατρακύλα της Βόλφσμπουργκ συνεχίζεται. Αυτή την φορά ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από την Φράιμπουργκ, η οποία πήρε βαθμολογική ανάσα. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Σαλιγκιούρι (40΄) και Σρούστερ στο 84΄.

«Γκέλα» για τη Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 στη Μάιντς κι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς μόνο δυσαρεστημένοι δεν έφυγαν από το γήπεδο. Ο Κίσλινγκ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι Σάλαϊ και Ρίσε έβαλαν μπροστά τους φιλοξενούμενους. Τελικά τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ο Κάστρο χάρισε στη Μπάγερ το βαθμό της ισοπαλίας.

Με βασικό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο σε όλο το 90λεπτο η Βέρντερ Βρέμης συνέτριψε 4-0 τη Γκλάντμπαχ, στο τελευταίο χρονικά ματς της σημερινής ημέρες. Ο Πέτερσεν στο 37΄, ο Αρναούτοβιτς στο 45΄, ο Φίλγκρουγκ στο 76΄ και ο Γιουνούζοβιτς στο 86΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις