Formula 1: Οι οδηγικές επιλογές της McLaren στο Αμπου Ντάμπι

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 14:50

A- A A+

Στο τριήμερο αυτό τεστ που θα διεξαχθεί στις 6-8 Νοεμβρίου, η McLaren θα εμπιστευτεί την MP4-27 στους «γνώριμους» Γκάρι Πάφετ και Ολιβερ Τάρβεϊ αλλά και στον Κέβιν Μάγκνουσεν.

Ο 20χρονος νεαρός Δανός εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την έβδομη θέση και τις τρεις παρουσίες στο βάθρο στο φετινό πρωτάθλημα Formula Renault 3,5. Παράλληλα, από τον περασμένο Φεβρουάριο δούλεψε αρκετά πάνω στην προσομοίωση έτσι ώστε να πάρει μία πρώτη γεύση ενός μονοθεσίου της Formula 1 στους δρόμους της Γιας Μαρίνα.

Σε ό,τι αφορά τους έμπειρους Μπάφετ και Τάρβεϊ είχαν συνδράμει στην εξέλιξη της MP4-27 με τη συμμετοχή τους στις δοκιμές στην πίστα του Μουτζέλο, το περασμένο Μάΐο.

Ο 31χρονος Πάφετ που βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του δεύτερου τίτλου στο DTM και εκτελεί χρέη δοκιμαστή στην McLaren Mercedes από το 2005. Ο 25χρονος συμπατριώτης του, Τάρβεϊ ανήκει στην οικογένεια του Γουόκινγκ από την αρχή της φετινής σεζόν.

Στις δοκιμές νέων οδηγών πέραν της McLaren, αναμένεται να συμμετάσχουν οι Sauber, Toro Rosso και η Caterham. Οι Ferrari, Mercedes και η Force India είχαν λάβει μέρος σε αντίστοιχο τεστ που διεξήχθη στην πίστα του Μανί-Κουρ τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ οι Marussia, HRT και Williams σε δοκιμές στο Σίλβερστοουν τον Ιούλιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις