Ολοκληρώνονται οι εκθέσεις αξιολόγησης των δομών υπουργείων

Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 20:06
UPD:20:57

«Μέσα σε ένα μήνα από τώρα θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα των μετακινήσεων», σημείωσε ο υπουργός Αντώνης Μανιτάκης, προσθέτοντας πως το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης «έχει ανάγει την κινητικότητα σε άξονα του δημοσιοϋπαλληλικού δικαίου κι αυτό έρχεται να δείξει πόσο περιττές και άνευ λόγου είναι οι απολύσεις».

A- A A+

Μέχρι το τέλος του 2012 θα είναι έτοιμες οι εκθέσεις αξιολόγησης των δομών όλων των υπουργείων, σύμφωνα με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αντώνη Μανιτάκη.

Κατόπιν σχετικής ερώτησης που κατέθεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο κ. Μανιτάκης διευκρίνισε ότι τα υπουργεία βρίσκονται στη φάση της ολοκλήρωσης των εκθέσεων αξιολόγησης των δομών και των υπηρεσιών τους, ενώ πέντε από αυτά τις έχουν ήδη υποβάλει.

Τόνισε, επίσης, ότι με ταχείς ρυθμούς προχωρά και η διαδικασία καταγραφής των κενών θέσεων, οι οποίες θα καλυφθούν με μετατάξεις.

«Μέσα σε ένα μήνα από τώρα θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα των μετακινήσεων», σημείωσε ο κ. Μανιτάκης, προσθέτοντας πως το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης «έχει ανάγει την κινητικότητα σε άξονα του δημοσιοϋπαλληλικού δικαίου κι αυτό έρχεται να δείξει πόσο περιττές και άνευ λόγου είναι οι απολύσεις».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή