Formula 1: Συνεργασία Lotus - Coca-Cola

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 17:56

A- A A+

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγονταν ότι η διεθνής εταιρεία ετοιμαζόταν να εισέλθει στην F1 και μάλιστα ως επικρατέστερη διαφαίνονταν η ομάδα της McLaren και σε δεύτερο επίπεδο η Mercedes. Η έκπληξη όμως ήρθε σήμερα καθώς η Lotus είναι αυτή που θα ωφεληθεί από τη συγκεκριμένη χορηγία.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ενταχθήκαμε στην ομάδα της Lotus και είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε στον κόσμο της F1. Η Lotus είναι χωρίς αμφιβολία η νούμερο ένα αναπτυσσόμενη ομάδα στο άθλημα και έχει επιδείξει εξαιρετική δημιουργικότητα στην προσέγγισή της προς την F1. Σκοπεύουμε να ενισχύσουμε αυτή τη δημιουργικότητα ενσωματώνοντας τέχνη και μουσική με τέτοιο τρόπο που θα σπάσει τις συμβάσεις των παραδοσιακών χορηγιών της F1», αναφέρεται σε ανακοίνωση του website του ενεργειακού ποτού «Burn».

Ενθουσιασμένος με τη σύναψη της συμφωνίας δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας του Ενστοουν, Ερίκ Μπουγιέ.

«Είμαι υπερήφανοι που η Coca-Cola επέλεξε την Lotus F1 ως το καλύτερο μονοθέσιο που θα εκπροσωπήσει το «Burn», σε αυτόύ του υψηλού επιπέδου συνεργασία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το «Burn» για να χτίσουμε ένα νέο και καινοτόμο μοντέλο χορηγιών που θα συνδυάζει εμπειρία, συνεχή δημιουργία και τα social media, έναν τομέα που η ομάδα μας έχει καταγράψει τους τελευταίους 18 μήνες το υψηλότερο ποσοστό ανάπτυξης, αναφορικά με τους οπαδούς που την στηρίζουν».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις