Formula 1: Στη Βραζιλία τα σπουδαία για την Sauber

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 18:19

A- A A+

Ο Γερμανός ως γνωστόν, θα αφήσει την Force India και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Sauber, αντικαθιστώντας τον Σέρζιο Πέρεθ, ο οποίος πήρε μεταγραφή για την McLaren-Mercedes.

Το όνομα όμως του δεύτερου οδηγού που θα πλαισιώσει τον Γερμανό πιλότο δεν είναι γνωστό, τη στιγμή μάλιστα που δύο πιλότοι ερίζουν για την θέση. Ο ένας είναι ο Εστεμπάν Γκουτιέρεζ, που φέτος εκτελούσε χρέη τρίτου οδηγού στην ομάδα και ο δεύτερος ο Καμούι Κομπαγιάσι.

Ο πρώτος πάντως φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες να προαχθεί σε βασικό πιλότο καθώς έχει την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση της χορηγού της Ελβετικής ομάδας, Telmex.

Από την άλλη πλευρά, ο Κομπαγιάσι μετά την εξαιρετική εμφάνισή του στην Ιαπωνία και την πρώτη του παρουσία στο βάθρο των νικητών, έχει ανακτήσει την εμπιστοσύνη του και θεωρεί πως όλα θα πάνε καλά για αυτόν.

«Είμαι σίγουρος. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω ότι η κατάσταση είναι καλύτερη από πριν… αναφορικά με τα χρήματα και τα σχετικά. Νομίζω ότι είναι καλύτερα, αλλά θα δούμε», δήλωσε ο Ιάπωνας πιλότος, όταν ρωτήθηκε για το θέμα στο περιθώριο του Αμερικανικού GP.

Η επίσημη πάντως ανακοίνωση αναμένεται να γίνει αυτό το σαββατοκύριακο από την Ελβετική ομάδα, όπως τόνισε και η επικεφαλής της Μονίσα Κάλτενμπορν στο Autosport.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις