Formula 1: Δεν ανησυχεί η βροχή τον Φέτελ

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 00:41

A- A A+

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δηλώνει σίγουρος πως θα έχει στα χέρια του ένα μονοθέσιο που θα του επιτρέψει να κερδίσει τον τρίτο , συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο.

Παρά το γεγονός ότι η RB8 είναι ταχύτερη από την F2012 της Ferrari στο στεγνό, το Ιταλικό μονοθέσιο φαίνεται πως αποδίδει καλύτερα στη βροχή και αυτό έχει φανεί μέσα στην πίστα. Η νίκη στη Μαλαισία και οι πρώτες θέσεις στις κατατακτήριες σε Σίλβερστοουν και Χόκενχάιμ το πιστοποιούν. Μην ξεχνάμε ότι καιρική πρόγνωση κάνει λόγο για βροχή την Κυριακή, ημέρα του αγώνα.

Ο Φέτελ που χρειάζεται να τερματίσει μέσα στις τέσσερις πρώτες θέσεις στην Βραζιλία για να κερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο, θεωρεί ότι είναι άσκοπο να ανησυχεί για τις καιρικές προβλέψεις.

«Σε ό,τι αφορά την γενική προετοιμασία, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν. Στο Σάο Πάολο ο καιρός αποφασίζει, Είναι το ίδιο με το Σπα, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ο καιρός αλλάζει συνεχώς. Μίλησα με κάποιους ανθρώπους εδώ και έβρεξε αρκετά δύο ημέρες πριν, αν και δεν αναμενόταν. Πιθανόν να βρέξει το Σάββατο και την Κυριακή, αλλά δεν ξέρουμε αν θα είναι δυνατή και το πότε.

Ρώτησα την Pirelli αν έχουν φέρει εδώ όλα τα κοντέινερ με τα βρόχινα ελαστικά και αυτό ισχύει, επομένως δεν έχουμε κάτι να ανησυχούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός Γερμανός πιλότος της Red Bull.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις