Ευρωλίγκα: «Μισός» αλλά παθιασμένος για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 10:45
UPD:12:55

Οι «πράσινοι» με 3 νίκες και άλλες τόσες ήττες στα έξι πρώτα παιχνίδια θέλουν οπωσδήποτε το «τρίποντο» απέναντι στους Ιταλούς, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ουσιαστικά την πρόκρισή τους στο top 16.

A- A A+

Το πλέον καθοριστικό ματς από αυτά που έχει δώσει έως τώρα στη διοργάνωση το «τριφύλλι» είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο «ΠαλαΝτέσιο», καθώς και η ιταλική ομάδα «καίγεται» για τη νίκη, προκειμένου να μείνει «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Οι «πράσινοι» με 3 νίκες και άλλες τόσες ήττες στα έξι πρώτα παιχνίδια θέλουν οπωσδήποτε το «τρίποντο» απέναντι στους Ιταλούς, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ουσιαστικά την πρόκρισή τους στο top 16. Η Καντού με 4 ήττες και 2 νίκες «παίζει με την πλάτη στον τοίχο».

Με πολλά προβλήματα βρίσκεται στην Ιταλία ο Παναθηναϊκός. Οι Ούκιτς και Τσαρτσαρής προέρχονται από τραυματισμούς και δεν είναι 100% έτοιμοι, αλλά θα παίξουν οπωσδήποτε. Ο Πάνκο, που ταλαιπωρείται από ίωση και οι τραυματίες Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Γάιος Σκορδίλης έμειναν στην Αθήνα.

Για πρώτη φορά συμμετέχει ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ, Μάρκους Μπάνκς, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την κατάσταση που θα βρίσκεται ο Ούκιτς (προέρχεται από θλάση). Στο ματς του πρώτου γύρου οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει δύσκολα στην Αθήνα με 78-76.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις