Formula 1: Συζητάει με δύο ο Πετρόφ

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 21:06

A- A A+

H 11η θέση του Ρώσου πιλότου στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στη Βραζιλία, ήταν τεράστιο δώρο για την αγγλο/μαλαισιανή ομάδα καθώς εξασφάλισε την δέκατη θέση στους κατασκευαστές και μαζί ένα σημαντικό οικονομικό όφελος.

Σύμφωνα με τη μάνατζερ του Πετρόφ αυτό αποτελεί σημαντικό διαπραγματευτικό χαρτί στις συζητήσεις που γίνονται τόσο με την τωρινή του ομάδα όσο και με μία ακόμη, χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει.

«Πιστεύω ότι αγώνας της Κυριακής στη Βραζιλία μας έδωσε μία μεγαλύτερη ευκαιρία να παραμείνουμε στην ομάδα που είμαστε, ιδιαίτερα τώρα που ο Βιτάλι ήταν αυτός που χάρισε την δέκατη θέση, κάτι το οποίο ήταν σημαντικό για την ομάδα. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα δυνατό σημείο για εμάς. Δεν εξαρτάται από τον Βιτάλι, τα αποτελέσματά του ή οποιαδήποτε άλλα θέματα με την ομάδα, απλά συζητάμε τις επιχειρηματικές και διαφημιστικές ευκαιρίες που μπορούμε να προσφέρουμε. Είναι ένα θέμα μικρών λεπτομερειών που χρειάζεται να το λύσουμε είτε πρόκειται για τη μία ή την άλλη ομάδα. Χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο. Μέσα στις επόμενες ημέρες, όχι εβδομάδες, θα το έχουμε ξεκαθαρίσει», δήλωσε ο Κοσατσένκο.

Για την ιστορία ο Πετρόφ στην πρώτη του χρονιά στην Caterham δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο βαθμό, μένοντας μακριά από την πρώτη δεκάδα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η μία θέση στην ομάδα έχει ήδη κλείσει καθώς την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ο Τσαρλς Πικ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν αντικαθιστά τον Πετρόφ ή τον Κοβαλάινεν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις