Ευρωλίγκα: MVP για τον Νοέμβριο ο Σπανούλης

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 15:09
UPD:15:24

A- A A+

Μάλιστα, αυτές απέναντι στις Κάχα Λαμποράλ, Αρμάνι Μιλάνο και Ζαλγκίρις Κάουνας σημειώθηκαν και μάλιστα με άνεση στις αντίπαλες έδρες, ενώ εκείνες με Τσεντεβίτα και Εφές στο ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, παίζουν σαν αληθινοί πρωταθλητές και ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» είδε την απόδοσή του να επιβραβεύεται με την ανάδειξή του ως ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης για το μήνα Νοέμβριο.

Στις τρεις από τις πέντε νίκες του Ολυμπιακού ο Σπανούλης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, ενώ ήταν δεύτερος σε πόντους στις άλλες δύο και βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στην πρώτη θέση του ομίλου του τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Θεσσαλός άσος είχε μέσο όρο 17.6 πόντους στις πέντε νίκες της ομάδας του το Νοέμβριο, 6.8 ασίστ και 14/31 τρίποντα (45%). Ακόμη, είναι πρώτος στον πίνακα των ασίστ κατά μέσο όρο (6.25) και είναι έκτος σκόρερ στη διοργάνωση με 16 πόντους μ.ο. ανά αγώνα. Ο Σπανούλης ήταν MVP της Ευρωλίγκας και τον Φεβρουάριο του 2012, ενώ στην Κωνσταντινούπολη ήταν ο πολυτιμότερος του φάιναλ φορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις