Μπάσκετ: Στην Κροατία για νέο «διπλό» ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 16:17
UPD:16:59

«Δεν μας ενδιαφέρει η πρώτη θέση. Είτε πρώτοι, είτε δεύτεροι, είτε τρίτοι τερματίσουμε, θα μπούμε σε ένα νέο πρωτάθλημα οκτώ ομάδων στο Top-16», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γ. Μπαρτζώκας.

A- A A+

Οι πρωταθλητές έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως δεν επαναπαύονται και θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εκπληκτική πορεία που ακολουθούν στο β΄ γύρο των ομίλων, «σαρώνοντας» τους αντιπάλους τους εντός κι εκτός έδρας.

«Δεν μας ενδιαφέρει η πρώτη θέση. Είτε πρώτοι, είτε δεύτεροι, είτε τρίτοι τερματίσουμε, θα μπούμε σε ένα νέο πρωτάθλημα οκτώ ομάδων στο Top-16. Δεν διαλέγουμε αντίπαλο, θέλουμε να είμαστε υγιείς και θα δούμε ποιες ομάδες θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα, για το γόητρο θα είναι καλό να βγούμε πρώτοι,» δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης υπογράμμισε ότι για τον Ολυμπιακό «δεν είναι καθόλου αδιάφορο το παιχνίδι γιατί έχουμε έναν στόχο μπροστά μας, που είναι η πρώτη θέση στον όμιλο. Δεν θα είναι όμως και καταστροφή αν βγούμε δεύτεροι. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι όπως παίζουμε τώρα, στον ίδιο ρυθμό, και στο Top-16».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις