Αθλητικά
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 16:17

Μπάσκετ: Στην Κροατία για νέο «διπλό» ο Ολυμπιακός

Στο Ζάγκρεμπ βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Τσεντεβίτα στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας.

Οι πρωταθλητές έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως δεν επαναπαύονται και θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εκπληκτική πορεία που ακολουθούν στο β΄ γύρο των ομίλων, «σαρώνοντας» τους αντιπάλους τους εντός κι εκτός έδρας.

«Δεν μας ενδιαφέρει η πρώτη θέση. Είτε πρώτοι, είτε δεύτεροι, είτε τρίτοι τερματίσουμε, θα μπούμε σε ένα νέο πρωτάθλημα οκτώ ομάδων στο Top-16. Δεν διαλέγουμε αντίπαλο, θέλουμε να είμαστε υγιείς και θα δούμε ποιες ομάδες θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα, για το γόητρο θα είναι καλό να βγούμε πρώτοι,» δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης υπογράμμισε ότι για τον Ολυμπιακό «δεν είναι καθόλου αδιάφορο το παιχνίδι γιατί έχουμε έναν στόχο μπροστά μας, που είναι η πρώτη θέση στον όμιλο. Δεν θα είναι όμως και καταστροφή αν βγούμε δεύτεροι. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι όπως παίζουμε τώρα, στον ίδιο ρυθμό, και στο Top-16».