Formula 1: Αποφασίζει σύντομα η Caterham

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 19:03

A- A A+

Σύμφωνα όμως, με τον Cyril Abiteboul, επικεφαλής της, αυτό θα γίνει πολύ σύντομα καθώς η Αγγλο/μαλαισιανή ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική επιλογή.

Προς το παρόν έχει γίνει γνωστό το όνομα του ενός από τους δύο πιλότους της. Αυτός θα είναι ο Τσαρλς Πικ, ο οποίος άφησε τη Marussia για την Caterham, υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο. Τη δεύτερη θέρη ερίζουν οι Βιτάλι Πετρόφ, Χέικι Κοβαλάινεν και Γκιέντο βαν ντε Γκάρντε, με τον Ρώσο να έχει ήδη επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ομάδας την περασμένη εβδομάδα.

«Υπάρχουν δύο διαφορετικές επιλογές. Η πρώτη είναι κάποιος που ο Πικ θα μάθει από αυτόν και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σημείο αναφοράς για το τι θέλουμε από τους πιλότους μας.

Η άλλη επιλογή, πιο ριζοσπαστική, είναι να δεχθούμε το γεγονός ότι το 2013 θα είναι μία μεταβατική χρονιά, την οποία θα χρησιμοποιήσουμε για να χτίσουμε την ομάδα, πριν από την περίοδο μεγαλύτερης σταθερότητας το 2014, όπου πολλά πράγματα στο σύνολο θα αλλάξουν. Και οι δύο τύποι υποψηφίων υπάρχουν και είμαστε κοντά στο να λάβουμε μία απόφαση», δήλωσε ο επικεφαλής της Caterham, ο οποίος ανέλαβε αυτή τη θέση πριν από περίπου έναν μήνα, έχοντας διαδεχθεί τον Τόνι Φερνάντεθ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις