Υπό κατάληψη το κτήριο του Μητρώου Ναυτικών

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 10:04
UPD:10:08
A- A A+

Υπό κατάληψη είναι από νωρίς το πρωί το κτήριο του Μητρώου Ναυτικών στον Πειραιά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ένταξη σε καθεστώς διαθεσιμότητας 24 πολιτικών υπαλλήλων του υπουργείου Ναυτιλίας.

Οπως είπε στο ΑΜΠΕ ο εκπρόσωπος των εργαζομένων πολιτικού προσωπικού του υπουργείου Ναυτιλίας, Σπύρος Στρουμπούλας, μέχρι σήμερα δεν έχει επιδοθεί καμία πράξη διαθεσιμότητας προς τους 24 υπαλλήλους, προκειμένου να μπορέσουν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, ωστόσο έχουν διαγραφεί από το μητρώο μισθοδοσίας βάσει της λίστας απογραφής, χωρίς -όπως υποστήριξε- να υπάρχει καμία ενημέρωση από τα υπουργεία Εσωτερικών και Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με τον κ.Στρομπούλα, εννέα από τα δέκα άτομα που εργάζονται στο τμήμα του Μητρώου Ναυτικών έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα με αποτέλεσμα να μη μπορεί να λειτουργήσει η υπηρεσία από την οποία εξυπηρετούνται καθημερινά δεκάδες ναυτικοί.

Ο Σύλλογος υπαλλήλων του υπουργείου μαζί με την Ομοσπονδία Υπαλλήλων (ΠΟΥΕΝ) αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου σήμερα για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Πηγή : ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή