Formula 1: Ο Μπιανκί στη Force India;

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 16:47

A- A A+

Ο Πολ ντι Ρέστα, ως γνωστό, θα συνεχίζει να την εκπροσωπεί στις πίστες, αλλά το όνομα του δεύτερου πιλότου παραμένει άγνωστο.

Τη θέση ερίζουν μέχρι στιγμής τέσσερις οδηγοί, ο Αντριαν Σούτιλ, ο Χάιμε Αλγκουερσουάρι, ο Σεμπαστιέν Μπουεμί και ο Ζιλς Μπιανκί. Ο τελευταίος, σύμφωνα με τον μάναζτέρ του Νίκολας Τοντ, έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι ο αντικαταστάτης του Νίκο Χούλκενμπεργκ στην ομάδα του Βιτζάι Μαλάια για το 2013.

«Η απόφαση εξαρτάται από δύο ή τρεις ανθρώπους στην ομάδα της Force India. Πιστεύω ότι ο Ζιλς έχει μεγάλη πιθανότητα αλλά δεν έχει γίνει κάτι ακόμα. Μέχρι σήμερα δεν πιστεύω ότι έχει υπογράψει κάποιος. Υπάρχουν πολλοί πιλότοι που έχουν χτυπήσει την πόρτα της Force India. Ο Ζιλς είναι ένας από αυτούς που διεκδικούν και ο στόχος είναι να βρει μία θέση το 2013», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκολας Τοντ, γιος του προέδρου της FIA, Ζαν Τοντ.

Ο 23χρονος Γάλλος πιλότος, ένας εκ των νέων οδηγών της Ferrari καθώς ανήκει στην ακαδημία της, εκτελούσε φέτος χρέη δοκιμαστή στην Force India με το μονοθέσιο της οποίας αγωνιζόταν στις ελεύθερες δοκιμές εννέα GP.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις