Formula 1: Μένει ο Πετρόφ στην Caterham;

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012 18:45

A- A A+

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν σουηδικά και ρωσικά μέσα σε δημοσιεύματά τους. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε ο 28χρονος πιλότος θα κρατήσει τη μία εναπομείνασα θέση στην αγγλο/μαλαισιανή ομάδα, αφήνοντας απέξω τον μέχρι φέτος teammate του Χέικι Κοβαλάινεν.

Και αυτό γιατί ήδη η μία θέση έχει καταληφθεί από τον Τσαρλς Πικ, ο οποίος άφησε την Marussia και συμφώνησε με την Caterham, υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο.

Αυτή θα είναι η δεύτερη χρονιά συνεργασίας του Πετρόφ με την ομάδα και σε αυτό συνέβαλε σύμφωνα με την ατζέντη του, Οξάνα Κοσατσένκο, η εμφάνισή του στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στη Βραζιλία, χάρη στην οποία, η Caterham εξασφάλισε την πολύτιμη (οικονομικά κυρίως) δέκατη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Ως θετικό δείγμα που επιβεβαιώνει την παραμονή του Ρώσου κρίνεται η επίσκεψή του κύριου χορηγού του πριν μερικές ημέρες στις εγκαταστάσεις της Caterham στην Αγγλία. Παράλληλα, αναφέρεται ότι επιθυμία του Μπέρνι Εκλεστοουν είναι να υπάρχει στο γκριντ ένας εκπρόσωπος της Ρωσίας, τη στιγμή που η χώρα το 2014 θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά αγώνα F1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις