Ίβκοβιτς: Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 19:45
UPD:19:47
A- A A+

Το μπαλάκι του άγχους στον Παναθηναϊκό πέταξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, εν όψει του αυριανού ντέρμπι των δυο «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

Όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του, η ομάδα του είναι έτοιμη για την πρόκληση του αγώνα, όμως οι «πράσινοι» πρέπει να αισθάνονται μεγαλύτερη πίεση, μιας και παίζουν στην έδρα τους και πρέπει να κερδίσουν.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στο μυαλό μου σε σχέση μ' αυτά που είπα μετά το παιχνίδι με την Καβάλα. Είχαμε τρεις μέρες να δουλέψουμε για τον Παναθηναϊκό και να ετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του, έχει τον πρώτο λόγο κι αυτός πρέπει να κερδίσει. Οι παίκτες μου ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν και θα είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι», τόνισε.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του και γι' αυτό πρέπει να κερδίσει. Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο ο Ολυμπιακός έχει να χάσει πολύ λιγότερα απ' ότι ο Παναθηναϊκός», δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει:

«Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι γιατί σ' αυτά τα ντέρμπι παίζει ρόλο το κάθε λάθος που κάνεις. Οι δυο ομάδες, οι δυο προπονητές, γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλο, αλλά σίγουρα κάτι θα έχουν ετοιμάσει. Θα κερδίσει αυτός που θα είναι πιο ομάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις