ΝΔ για ταξί: Ο ένας γκρεμίζει όσα έχτιζε ο άλλος

Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 15:16
UPD:15:40
A- A A+

«Σκορποχώρι» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή την απελευθέρωση των ταξί.

«Ο ένας γκρεμίζει όσα έχτιζε ο άλλος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γ. Ραγκούσης που ακυρώνει ετσιθελικά και χωρίς καμία συνεννόηση με κανένα όσα συμφώνησε και προωθούσε, ως προς την απελευθέρωση των ταξί ο προκάτοχός του Δ. Ρέππας», τόνισε.

«Σκορποχώρι» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης, με αφορμή την απελευθέρωση των ταξί.

Επιπλέον, υπενθύμισε ότι ο Δ. Ρέππας, ύστερα από διαβούλευση με τον ενδιαφερόμενο κλάδο, είχε στείλει προς επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο ρυθμίζονταν οι όροι απελευθέρωσης των ταξί και πρόσθεσε ότι ο σημερινός αρμόδιος υπουργός Γ. Ραγκούσης αρνείται την υπογραφή του και ανατρέπει την πολιτική που εφάρμοζε ο προηγούμενος υπουργός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κατέληξε ρωτώντας: "Ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος -υποτίθεται- είχε και την ευθύνη συντονισμού του κυβερνητικού έργου, δεν ήξερε τι κάνει ο Ρέππας; Υπάρχει κυβερνητική πολιτική ή κάθε Υπουργός πειραματίζεται κατά το δοκούν και κατά περίσταση, εμπαίζοντας τους πάντες; Υπάρχει κυβερνητική συνέχεια και συνέπεια; Και επειδή, τελικά, γίνεται πολύ λόγος για συναίνεση. Με ποιον η κυβέρνηση ζητά να συναινέσουμε; Με τον κ. Ρέππα ή τον κ. Ραγκούση;".

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή