Ένταση και διαπληκτισμοί στο υπ. Υποδομών

Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2011 14:29

Ανέβηκαν οι τόνοι στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όταν ιδιοκτήτες ταξί, που είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Ραγκούση επιχείρησαν να εισέλθουν στο γραφείο του υπουργού, το οποίο είχε καταλάβει ομάδα υπαλλήλων της Γ.Γ. Δημοσίων Έργων.

A- A A+

Ανέβηκαν οι τόνοι στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όταν ιδιοκτήτες ταξί, που είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Ραγκούση επιχείρησαν να εισέλθουν στο γραφείο του υπουργού, το οποίο είχε καταλάβει ομάδα υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων.

Σύμφωνα με το υπουργείο, μηχανικοί που αντιδρούν στις υπό εξέλιξη μετατάξεις προς τη Περιφέρεια Αττικής, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στο Υπουργείο Υποδομών, ζητώντας συνάντηση με τον υπουργό.

Από την πλευρά του, ο κ. Ραγκούσης, δέχθηκε να τους συναντήσει μετά τις 15.00, οπότε και θα είχαν ολοκληρωθεί οι προγραμματισμένες για σήμερα συναντήσεις του με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί.

Παρά το γεγονός ότι το ραντεβού ορίστηκε για τις 15.45, και σε αυτό συμφώνησαν και οι επίσημοι εκπρόσωποι των εργαζομένων, μερίδα εργαζομένων προέβη σε κατάληψη του υπουργείου ακόμα και του γραφείου του υπουργού, επιμένοντας να συναντηθούν μαζί του υπό συνθήκες κατάληψης.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο κ. Ραγκούσης ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καμία συνάντηση εάν πρώτα δεν τερματιστεί η κατάληψη του Υπουργείου.

Στην προσπάθειά τους να συναντηθούν με τον υπουργό, οι αυτοκινητιστές, προσπάθησαν να μπουν στο γραφείο του, διαπληκτιζόμενοι με τους μηχανικούς που βρίσκονταν ήδη μέσα.

Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Ρέππα με τους ιδιοκτήτες ταξί, που αντιδρούν στην απόφαση για πλήρη απελευθέρωση του κλάδου τους, αναβλήθηκε λόγω συμμετοχής του υπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή