Γ. Μαγκριώτης: Ο κλάδος των ταξί θα ανοίξει με κανόνες

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011 14:17
A- A A+

Ο κλάδος των οδηγών ταξί θα ανοίξει αλλά με κανόνες, επισήμανε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της ΝΔ, Κώστα Μαρκόπουλου, με τον οποίο ήρθαν σε αντιπαράθεση για το θέμα του ανοίγματος του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου για αναξιοπιστία «αφού αγνόησε τις συμφωνίες του διαλόγου που έκανε η προηγούμενη ηγεσία και σημείωσε πως σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν δίνονται άδειες χωρίς πληθυσμιακά κριτήρια.

Απαντώντας, ο κ. Μαγκριώτης τόνισε ότι το υπουργείο ξεκίνησε και θα ολοκληρώσει την συζήτηση με βάση τα νέα δεδομένα με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και διαβεβαίωσε ότι οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα από το διάλογο.

«Πάμε στην απελευθέρωση, αλλά μέσα από κανόνες. Αυτούς θα τους διαμορφώσουμε όλοι μαζί, προς όφελος του πολίτη της οικονομίας, των αυτοκινητιστών - επενδυτών, των οδηγών- εργαζομένων και φυσικά του περιβάλλοντος», πρόσσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή