Φαβορί χρίζουν οι Δανοί τον Παναθηναϊκό

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011 15:29

A- A A+

Ως το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού σπεύδουν να χαρακτηρίσουν οι ποδοσφαιριστές της Οντένσε τον Παναθηναϊκό, αν και παραμένουν αισιόδοξοι για τις πιθανότητες της ομάδας τους.

«Είναι πραγματικά συναρπαστική κλήρωση, η οποία δεν είναι ούτε η ευκολότερη ούτε η δυσκολότερη για εμάς. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα και θα είναι δύσκολα για εμάς», σχολίασε ο 25χρονος Νορβηγός αμυντικός των δευτεραθλητών Δανίας.

«Είμαστε ξεκάθαρα το αουτσάιντερ, αυτοί είναι το φαβορί, όμως έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση. Όταν θα παίξουμε τα παιχνίδια, θα έχουμε ήδη ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αυτό θα είναι πλεονέκτημα για εμάς», πρόσθεσε.

Μεγάλο σύλλογο χαρακτήρισε από την πλευρά του το «τριφύλλι» ο επίσης αμυντικός Αντερς Κρίστενσεν.

«Είμαστε ευχαριστημένοι, αν δούμε και τους πιθανούς αντιπάλους που θα μπορούσαμε να έχουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, αλλά υπήρχαν και πιο δυνατές ομάδες. Τον είχαμε παρακολουθήσει στα περσινά ματς με την Κοπεγχάγη για το Champions League και σίγουρα θα ζητήσουμε πληροφορίες από την ομάδα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε κρίση αυτή την περίοδο», σημείωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις