Ν. Νικητιάδης: Επίθεση στον τουρισμό από τους ιδιοκτήτες ταξί

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011 14:03

Έκκληση στους ιδιοκτήτες ταξί να μην «τραυματίσουν» μία αγορά από την οποία περιμένουν να ζήσουν, απηύθηνε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού.

A- A A+

Έκκληση στους ιδιοκτήτες ταξί να μην «τραυματίσουν» μία αγορά από την οποία περιμένουν να ζήσουν, απηύθηνε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης σε συνέντευξή του στο ρ/σ Βήμα 99,5 fm.

«Είναι άλλης τάξης ζήτημα το ότι απελευθερώνεται το επάγγελμα και με ποιο τρόπο γίνεται αυτό και άλλης τάξης ζήτημα η επίθεση σε μια πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας, ίσως την πιο σημαντική, όπως είναι ο τουρισμός, που έχει εξαιρετικές προοπτικές και πηγαίνει τόσο καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε ακόμη στον υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γ. Ραγκούση, λέγοντας ότι ήταν καθαρός σχετικά με το ζήτημα και μίλησε για διάλογο.«Αν έχει κάποιο σχέδιο, αυτό δεν μπορεί να είναι Ευαγγέλιο που δεν ακουμπά», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τα περί υποκίνησης της απεργίας από την αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Νικητιάδης σημείωσε ότι δεν πιστεύει πως «η ΝΔ έχει τη δύναμη να τους κινητοποιήσει, αλλά βοήθησε να κινητοποιηθούν ακόμη περισσότερο».

Τέλος, σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με την τουριστική κίνηση απάντησε: «Είμαι αισιόδοξος, γιατί έγινε καλή δουλειά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή