Ναρκοθέτηση του διαλόγου με τους ιδιοκτήτες ταξί καταγγέλλει η ΝΔ

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011 18:25
UPD:18:36
A- A A+

Νέα επίθεση προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, μετά το σημερινό «ναυάγιο» του διαλόγου με τους ιδιοκτήτες ταξί.

Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε τον κ. Ρέππα, τον «αρχιτέκτονα του χάους», όπως τον αποκάλεσε ότι με την ενθάρρυνση του κ. Μόσιαλου, ναρκοθέτησε το διάλογο, προτού καν ξεκινήσει. «Με τα όσα ο ίδιος δήλωσε στους εκπροσώπους των οδηγών ταξί, απέδειξε, ότι η εμμονή του στο αυταρχικό “έτσι θέλω”, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη βεντέτα με τον προκάτοχό του κ. Ρέππα», παρατήρησε σχετικά.

Απηύθυνε παράλληλα έκκληση στους οδηγούς ταξί «μπροστά στην ανακολουθία και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης» να επιδείξουν υπευθυνότητα και να μην προχωρήσουν σε αποκλεισμούς αεροδρομίων, λιμανιών και οδικών αξόνων.

«Η επιδίωξη του κ. Ραγκούση να προκαλέσει κοινωνικές συγκρούσεις δεν πρέπει να περάσει», διαμήνυσε ο κ. Μιχελάκης, ενώ έστρεψε τα βέλη του και στον Πρωθυπουργό, καταλογίζοντάς του ότι «σε ρόλο παρατηρητή, αρκείται να εγκρίνει ό,τι του φέρνουν οι υπουργοί του, όσο αντίθετα κι αν είναι αυτά».

Σημείωσε τέλος ότι οι πρακτικές του υπουργού Μεταφορών προκαλούν και την ατίδραση στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, επικαλούμενος μεταξύ άλλων το αίτημα 21 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη σύγκληση διευρυμένου ΚΤΕ Μεταφορών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή