Στα διόδια Μαλγάρων οι ιδιοκτήτες ταξί Θεσσαλονίκης

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011 12:16
A- A A+

Τα διόδια των Μαλγάρων (στην εθνική οδό απο και πρός Αθήνα) βρίσκονται απο τις 9 το πρωί οι ιδιοκτήτες των ταξί της Θεσσαλονίκης οπου και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους διαμαρτυρόμενοι για την απελευθέρωση του επαγγέλματος του.

Στο σταθμό διοδίων των Μαλγάρων βρίσκονται περι τα 200 ταξί και οι οδηγοί τους έχουν "ανεβάσει" τις μπάρες των διοδίων αφήνοντας ετσι τους οδηγούς των ΙΧ που κατευθύνονται απο και προς τη Θεσσαλονίκη να περνούν ελεύθερα.

Οπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των οδηγών ταξί Θεσσαλονίκης Κώστας Γιαννακάκης οι οδηγοί θα παραμείνουν στα διόδια -σε βάρδιες- ως τις 9 το βράδυ επιτρέποντας ετσι τους οδηγούς να μην πληρώνουν αντίτιμο , ενω δεν πρόκειται -οπως φημολογούταν- να προχωρήσουν σε άλλου τύπου κινητοποιήσεις (Αποκλεισμοί οδών προς Χαλκιδική) καθώς στόχος τους δεν είναι να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους πολίτες αλλά να τους πείσουν για το δίκαιο των αιτημάτων τους.

Μέχρι σήμερα και παρα τη χθεσινή σχετική εντολή του εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης για τη σύλληψη όσων οδηγών ταξί παρακωλύουν τη συγκοινωνία δεν σημειώθηκαν ανάλογα περιστατικά ούτε συλλήψεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή