Κατσουράνης: Διώξαμε τον κόσμο

Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2011 01:17
UPD:01:18
A- A A+

Στον κόσμο, τον οποίο απογοήτευσαν o ίδιος και οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό με τον αποκλεισμό τους από την Οντένσε, στάθηκε ο Κώστας Κατσουράνης, τονίζοντας πως είναι στο χέρι τους να τον φέρουν πίσω στο γήπεδο.

«Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα κύρια σημεία και το πληρώσαμε αν γινόταν το 3-1 στη φάση του Σωτήρη θα μιλάγαμε για άλλο παιχνίδι αλλά αυτοί ότι σουτ έκαναν πήγαιναν μέσα αν κάνεις λάθη σε τέτοια ματς τα πληρώνεις. Να ανασυγκροτηθούμε και να δούμε τα ματς του Γιουρόπα που ακολουθούν. Ο κόσμος στήριξε την ομάδα, τον απογοητεύσαμε με το άσχημο αποτέλεσμα. Έτσι όπως τον διώξαμε είναι στο χέρι μας να τον φέρουμε πίσω», τόνισε.

Με την τύχη του Παναθηναϊκού τα έβαλε από την πλευρά του ο αρχηγός των «πρασίνων», Γιόσου Σαριέγκι.

«Νομίζω πως ήμασταν πολύ άτυχοι σήμερα, το πρώτο γκολ άλλαξε τελείως το παιχνίδι καταφέραμε και ισοφαρίσαμε αλλά και πάλι έλεγχαν το παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο αλλά πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ και δείξαμε πως μπορούμε, όμως ήταν 100% εύστοχοι σε όλες τις φάσεις που είχαν ότι σουτ έκαναν πήγαινε γκολ. Έβαλαν φανταστικά γκολ και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε μετά το δεύτερο που δεχτήκαμε».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις