Κλείνουν δύο χαφ στον Ολυμπιακό

Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2011 07:41
A- A A+

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης δύο χαφ στον Ολυμπιακό, ενώ στον Πειραιά περιμένουν και την αποχώρηση του Ουρτάδο.

Αρχικά ο Αλέξανδρος Τζιόλης φέρεται πως θα είναι ο πρώτος από τους δύο χαφ που θα αποκτηθούν και θα φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό και τη θέση του χαφ που αναζητεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πάρα πολλά, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και να κλείσουν τις μεταγραφές. Αρχικά ο Αλέξανδρος Τζιόλης φέρεται πως θα είναι ο πρώτος από τους δύο χαφ που θα αποκτηθούν και θα φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Έλληνας μέσος έριξε τις απαιτήσεις του και μπορεί μέσα στην εβδομάδα οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια για να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Πέρα από την περίπτωση του Τζιόλη, οι Πρωταθλητές εξετάζουν προσεκτικά τις περιπτώσεις των Ανάν, Ντιαρά και Γκαργκάνο με τον τελευταίο να φέρεται να κερδίζει την προτίμηση των «ερυθρολεύκων». Ο μέσος της Νάπολι μπορεί να είναι ακριβός, αλλά η ιταλική ομάδα μπορεί να τον δώσει και δανεικό, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας.

Τέλος, η υπόθεση του Ουρτάδο συνεχίζει να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» από τη στιγμή που δεν έρχεται κάποια πρόταση. Ίσως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζητήσει από τον Ολυμπιακό να λυθεί το συμβόλαιό του, όμως τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο και οι «ερυθρόλευκοι» αναμένουν τις εξελίξεις.

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις