Αθλητικά
Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2011 07:41

Κλείνουν δύο χαφ στον Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης δύο χαφ στον Ολυμπιακό, ενώ στον Πειραιά περιμένουν και την αποχώρηση του Ουρτάδο. Πρώτος ο Τζιόλης. Στο μικροσκόπιο οι περιπτώσεις των Ανάν, Ντιαρά και Γκαργκάνο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης δύο χαφ στον Ολυμπιακό, ενώ στον Πειραιά περιμένουν και την αποχώρηση του Ουρτάδο.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό και τη θέση του χαφ που αναζητεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πάρα πολλά, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και να κλείσουν τις μεταγραφές. Αρχικά ο Αλέξανδρος Τζιόλης φέρεται πως θα είναι ο πρώτος από τους δύο χαφ που θα αποκτηθούν και θα φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Έλληνας μέσος έριξε τις απαιτήσεις του και μπορεί μέσα στην εβδομάδα οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια για να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Πέρα από την περίπτωση του Τζιόλη, οι Πρωταθλητές εξετάζουν προσεκτικά τις περιπτώσεις των Ανάν, Ντιαρά και Γκαργκάνο με τον τελευταίο να φέρεται να κερδίζει την προτίμηση των «ερυθρολεύκων». Ο μέσος της Νάπολι μπορεί να είναι ακριβός, αλλά η ιταλική ομάδα μπορεί να τον δώσει και δανεικό, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας.

Τέλος, η υπόθεση του Ουρτάδο συνεχίζει να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» από τη στιγμή που δεν έρχεται κάποια πρόταση. Ίσως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζητήσει από τον Ολυμπιακό να λυθεί το συμβόλαιό του, όμως τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο και οι «ερυθρόλευκοι» αναμένουν τις εξελίξεις.

πηγή: gazzetta.gr