Στάση αναμονής από τους ιδιοκτήτες ταξί

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2011 13:24
UPD:15:00

Την απόφαση να τηρήσουν στάση αναμονής μέχρι την ανακοίνωση από το υπουργείο Μεταφορών της τελικής πρότασης για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους πήραν σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί.

A- A A+

Την απόφαση να τηρήσουν στάση αναμονής μέχρι την ανακοίνωση από το υπουργείο Μεταφορών της τελικής πρότασης για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους πήραν στη διάρκεια ημερίδας σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος τόνισε ότι κλάδος αναμένει τις προτάσεις του υπουργού Γιάννη Ραγκούση και άφησε να εννοηθεί ότι μέχρι τότε δεν θα πραγματοποιηθεί νέος γύρος κινητοποιήσεων, λέγοντας όμως ότι οι ιδιοκτήτες ταξί βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Θ. Λυμπερόπουλος: Να μη δώσουμε δικαίωμα πόλωσης

Θ. Λυμπερόπουλος: Να μη δώσουμε δικαίωμα πόλωσης

Στην ημερίδα παραβρέθηκε και μίλησε ο τομεάρχης Μεταφορών της ΝΔ Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αφού άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί και τάχθηκε υπέρ της απελευθέρωσης του επαγγέλματος, αλλά με κανόνες.

Το παρών έδωσε και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, που επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να εκδοθεί καμία νέα άδεια, αν πρώτα δεν ψηφιστεί από τη Βουλή το νομοσχέδιο που προωθεί το αρμόδιο υπουργείο.

Στην ημερίδα μίλησε και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου, η οποία υποστήριξε ότι με το Προεδρικό Διάταγμα Ρέππα είχε βρεθεί η χρυσή τομή και τάχθηκε υπέρ της απελευθέρωσης με κανόνες.

Οι εργασίες της ημερίδας συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν αργά το απόγευμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή