Και μέσω ΚΕΠ η αδειοδότηση λειτουργίας αρχαιοπωλείων

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2011 15:44

Η διοικητική διαδικασία «αδειοδότησης λειτουργίας αρχαιοπωλείων» θα μπορεί πλέον να διεκπεραιώνεται και μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, ΚΕΠ, που λειτουργούν ως Ενιαία Κέντρα Εξυπηρέτησης.

A- A A+

Η διοικητική διαδικασία «αδειοδότησης λειτουργίας αρχαιοπωλείων» (καταναλωτικά προϊόντα, απομιμήσεις αρχαίων αντικειμένων) θα μπορεί πλέον να διεκπεραιώνεται και μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, ΚΕΠ, που λειτουργούν ως Ενιαία Κέντρα Εξυπηρέτησης.

Τα παραπάνω προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν οι υπουργοί Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Πολιτισμού και Τουρισμού. Σύμφωνα με αυτή, για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας συμπληρώνεται ειδικό έντυπο αίτησης το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Όπως επισημαίνεται, τα παραπάνω αφορούν μόνο στις διαδικασίες για τη χορήγηση άδειας εγκατάστασης των παρόχων υπηρεσιών, της συγκεκριμένης επαγγελματικής δραστηριότητας και όχι στην περίπτωση της ελεύθερης παροχής υπηρεσιών από παρόχους που είναι εγκατεστημένοι σε άλλο κράτος μέλος της ΕΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή