Βαλβέρδε: Έχουμε πολλή όρεξη να βγούμε στο γήπεδο

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011 18:06
UPD:18:08
EUROKINISSI/ICON PRESS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

A- A A+

Στη «δίψα» των ποδοσφαιριστών του για τον πρώτο τους επίσημο αγώνα στη νέα σεζόν αναφέρθηκε ο Ερνέστο Βελβέρδε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραμονή του παιχνιδιού με τη Μαρσέιγ για τους ομίλους του Champions League.

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλή όρεξη. Όλοι οι παίκτες μας την είχαν βάλει την μέρα στην ημερολόγιο. Η ομάδα έχει κέφι για να βγει στο γήπεδο», δήλωση, αν και παραδέχθηκε πως δεν είναι το ιδανικό σενάριο για την ομάδα να ξεκινάει σε ένα τέτοιο τουρνουά χωρίς παιχνίδια στα πόδια της.

Ε. Βαλβέρδε: Να δείξουμε αυτό που ξέρει να κάνει ο Ολυμπιακός

Ε. Βαλβέρδε: Να δείξουμε αυτό που ξέρει να κάνει ο Ολυμπιακός

«Είναι σαφές ότι ξεκινάμε αύριο χωρίς επίσημα ματς. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος όμως δεν το σκεφτόμαστε. Αύριο θα φανεί αυτό. Μας προβληματίζει ότι είχαμε τραυματισμούς και πως έχουμε νέους παίκτες όπως οι Μακούν και Ορμπάιθ αλλά και ότι έφυγε παίκτης την τελευταία στιγμή».

Ερωτηθείς για το άσχημο ξεκίνημα της Μαρσέιγ στη νέα σεζόν, ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε επιφυλακτικός και επέστησε την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του.

«Το γεγονός ότι δεν έχει πάει καλά στο πρωτάθλημα ίσως ένας λόγο που θέλει να ξεκινήσει καλά. Για τον λόγο αυτό ίσως να είναι ακόμα περισσότερο επικίνδυνη».

Όσο για το εάν θα έχει διαφορά η στρατηγική του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Μαρσέιγ σε σχέση με τα εντός συνόρων ματς είπε σημείωσε: «Κάθε ομάδα έχει την ταυτότητά της. Θέλουμε να δείξουμε αυτό που μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Η Μαρσέιγ όμως είναι πολύ υψηλού επιπέδου ομάδα και ίσως να μην μπορέσουμε να εφαρμόσουμε αυτά που κάνουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακόμα, σχετικά με το τι αποτέλεσμα έχει θέσει ως στόχο για το παιχνίδι, είπε: «Γνωρίζοντας πως έχουμε τρεις πολύ καλούς αντιπάλους, δεν θα προκαθορίσουμε τίποτα πριν το ματς. Αν παίξεις πολύ καλά η ισοπαλία δεν θα είναι καλή. Αν δεν παίξουμε καλά τότε δεν θα είναι καλή. Εξαρτάται από το πως θα αγωνιστούμε εμείς».

Από τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» τον Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη συνόδευσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Ζαν Μακούν, ο οποίος δήλωσε ότι είναι έτοιμος αγωνιστικά να βοηθήσει την ομάδα του.

«Εγώ ήρθα στο τέλος των μεταγραφών. Είναι αλήθεια πως έχουμε δώσει μόνο φιλικά. Εγώ είχα ματς με την Βίλα. Την Παρασκευή παίξαμε 45 λεπτά στο φιλικό. Είναι κρίμα που δεν έχουμε επίσημα παιχνίδια απέναντι σε μία ομάδα που έχει πάρει ματς και έχει αποκτήσει ρυθμό», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

«Πιστεύω ότι όλοι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε 90 λεπτά αν και ξέρουμε ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο. Έχουμε κάνει προπονήσεις πολύ καλές και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα αύριο για τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις