ΝΔ: Η ανικανότητα της κυβέρνησης οδήγησε χιλιάδες στην ανεργία

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 11:56
UPD:12:09
A- A A+

Για «ανικανότητα της κυβέρνησης, που οδήγησε χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία» έκανε λόγο ο υπεύθυνος του τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, σε συνέντευξή του σε ρ/σ της επαρχίας, με αφορμή την εγκύκλιο που εστάλη, στην κατεύθυνση ενεργοποίησης του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας.

Για «ανικανότητα της κυβέρνησης, που οδήγησε χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία» έκανε λόγο ο υπεύθυνος του τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, Ν. Νικολόπουλος.

«Η ανίκανη κυβέρνηση των χαρατσιών, της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας και της κοινωνικής αναλγησίας, αντέγραψε ως κακέκτυπο ένα μέτρο που η Νέα Δημοκρατία πρότεινε, οδηγώντας πολλές ακόμα χιλιάδες Έλληνες στο περιθώριο της ανεργίας και της οικονομικής εξαθλίωσης», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος.

«Ξεπερνάει ακόμα και τα όρια της πιο άρρωστης φαντασίας», είπε χαρακτηριστικά για την εγκύκλιο που εστάλη από το υπουργείο Οικονομικών προς 151 υπηρεσίες και φορείς του Δημοσίου για υπόδειξη από την πλευρά τους του 10% του προσωπικού τους, το οποίο θα τεθεί σε εργασιακή εφεδρεία.

Επίσης, επανέλαβε την πρόταση της ΝΔ για την εργασιακή εφεδρεία, λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ τη χαρακτήριζε ανεδαφική, ενώ, όπως σημείωσε «τώρα έρχεται να την υιοθετήσει μόνο κατ' όνομα, με τον πιο σκληρό απάνθρωπο και ανελαστικό τρόπο, πετώντας χιλιάδες πολίτες στον "σκουπιδοτενεκέ"».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή