Βαλβέρδε: Μείναμε από δυνάμεις

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 00:57
UPD:18:13
EUROKINISSI/ICON PRESS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

A- A A+

Στην έλλειψη αγώνων απέδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε την ήττα της ομάδας του από την Μαρσέιγ, καθώς παραδέχθηκε ότι δεν είχε την απαραίτητη φυσική κατάσταση για να τα βγάλει πέρα κόντρα στους Γάλλους.

«Ήταν ένα μειονέκτημα το ότι παίξαμε ένα επίσημη παιχνίδι σήμερα σε αντίθεση με την Μαρσέιγ που έχει κανονικά πρωτάθλημα. Δεν εστιάζουμε σε αυτό η Μαρσέιγ έχει πολύ καλή ομάδα. Έπαιξε καλύτερα και πήρε τη νίκη. Έχει καλύτερη φυσική κατάσταση και μας κέρδισε», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού, ο οποίος πρόσθεσε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη έμεινε από δυνάμεις.

Ε. Βαλβέρδε: Δύσκολη η πρόκριση, αλλά θα προσπαθήσουμε

Ε. Βαλβέρδε: Δύσκολη η πρόκριση, αλλά θα προσπαθήσουμε

Στη συνέχεια μιλώντας για τα επόμενα παιχνίδια των ερυθρολεύκων στους ομίλους του Champions League, ξεκαθάρισε ότι πρώτος στόχος της ομάδας παραμένει το πρωτάθλημα.

«Το Champions League είναι ένα βραβείο για εμάς και θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Στο Λονδίνο θα πάμε για να κερδίσουμε, ωστόσο βλέπουμε πως ο όμιλος έχει πολύ δυνατές ομάδες και κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο», τόνισε.

Τέλος, για το τι θέλει να δει από την ομάδα του όσο αποκτάει ματς στα πόδια της, είπε: «Προσπαθούμε να καταφέρουμε να έχουμε διάρκεια. Θέλουμε να ανεβάσουμε τον ρυθμό και να έχουμε αντοχή. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Σήμερα ξεκίνησαν οι Αμπντούν, Γιέστε και Φέισα, οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά».

Αισιόδοξος, παρά την ήττα, εμφανίστηκε από την πλευρά του ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

«Χάσαμε από μια ομάδα που είναι πιο έτοιμη και είχε καλή αμυντική λειτουργία. Είχαμε ευκαιρίες και εμείς, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Ο όμιλος είναι κλειστός και ο καθένας μπορεί να πάρει βαθμούς από τον άλλο. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς, όπως και εγώ που ήμουν τραυματίας. Όταν γίνουμε 100% θα δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Μπορούμε να προκριθούμε, όλα είναι πιθανά», ήταν τα λόγια του Σουηδού αμυντικού.

Για την ανάγκη η νέα του ομάδα να πάρει στη συνέχεια της διοργάνωσης μια εκτός έδρας νίκη μίλησε ο Ζαν Μακούν.

«Δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Υπήρξαν σημεία που δεν κάναμε ό,τι έπρεπε. Η Μαρσέιγ είχε περισσότερα παιχνίδια από μας και καλύτερο ρυθμό. Δεν είναι ευχάριστο να χάνουμε εντός έδρας. Θα μας έκανε και η ισοπαλία. Τώρα θα πρέπει εκτός έδρας να ψάξουμε τη νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις