Μακούν: Μπορεί ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει την Αρσεναλ

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011 18:48
UPD:20:05
ICON PRESS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

A- A A+

Την πίστη του για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κοντράρει την Αρσεναλ στο μεταξύ τους παιχνίδι για τους ομίλους του Champions League εξέφρασε ο Ζαν Μακούν.

Ο Καμερουνέζος χαφ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει τον ίδιο και τους συμπαίκτες τους, αλλά και για την πολύ καλή του σχέση με τον άσο των «κανονιέρηδων», Αλεξ Σονγκ.

«Γνωρίζω τον Αλεξ Σονγκ, ο οποίος είναι σαν μικρός μου αδελφός και μιλάμε καθημερινά σχεδόν, οπότε έχω πλήρη εικόνα για την αντίπαλό μας. Από 'κει και πέρα, όλοι ξέρουμε ότι η ζρσεναλ είναι μία μεγάλη ομάδα που πάντα έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο και αν και δεν έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα φέτος παραμένουν ένας μεγάλος σύλλογος» ήταν η αρχική τοποθέτηση του 28χρονου άσου

«Από την άλλη, ο Ολυμπιακός νομίζω έχει μία μεγάλη ομάδα ικανή να ανταγωνιστεί τους ευρωπαϊκούς συλλόγους και να αντιμετωπίσει ομάδες σαν την Αρσεναλ. Θεωρώ ότι στο παιχνίδι με την Αρσεναλ θα είμαστε πιο έτοιμοι απ' ότι στον πρώτο αγώνα με την Μαρσέιγ και θα πάμε εκεί για να τους δυσκολέψουμε και να πάρουμε ένα καλό για εμάς αποτέλεσμα, με άλλα λόγια, για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Γενικά είναι ένας δύσκολος όμιλος αλλά θα παλέψουμε», πρόσθεσε.

Τέλος, σημείωσε: «Από την Αρσεναλ είναι αλήθεια ότι φέτος έφυγαν πολλοί ποδοσφαιριστές χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν εξακολουθούν να έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Μην ξεχνάμε επίσης τον πολύ καλό προπονητή που έχουν ο οποίος είμαι σίγουρος ότι θα τους επαναφέρει στο σωστό δρόμο καθώς οι παίκτες που έχει, έχουν ποιότητα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις