Αναχώρησε για Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011 11:35
UPD:13:41

Αποφασισμένοι για θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Emirates» απέναντι στην Aρσεναλ πέταξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για το Λονδίνο, με τους Πάντελιτς και Ορμπάιθ να εκφράζουν την πίστη τους (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Αποφασισμένοι για θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Emirates» απέναντι στην Aρσεναλ πέταξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για το Λονδίνο, με τους Πάντελιτς και Ορμπάιθ να εκφράζουν την πίστη τους.

«Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα παλέψουμε για να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα στο γήπεδο», δήλωσε κατά τη διάρκεια της αναχώρησης ο Βάσκος άσος.

Όσο για τη δική του καλή παρουσία στο σύντομο διάστημα που ανήκει στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Με έχουν βοηθήσει όλοι οι συμπαίκτες μου για να προσαρμοστώ. Είμαι σε καλή κατάσταση κι ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω τον Ολυμπιακό».

Από την πλευρά του ο Μάρκο Πάντελιτς είπε: «Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά δεν πάμε εκεί για να χάσουμε. Πάμε να παίξουμε την μπάλα και το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, με πάθος και δύναμη και να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Μ. Πάντελιτς: Δεν πάμε εκεί για να χάσουμε

Μ. Πάντελιτς: Δεν πάμε εκεί για να χάσουμε

Η 19μελής αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελείται από τους: Κοστάντσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς. Εκτός έμειναν οι Δασκαλάκης, Χαβίτο, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος, Γέστε, Φετφατζίδης, Μανιάτης,

Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ στις 19:00 θα γίνει η προπόνηση της ομάδας.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις