Βαλβέρδε: «Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο»

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 00:29

« Η αλήθεια είναι πως μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα. Εάν είναι να χάνουμε πάντως θέλουμε να χάνουμε έτσι», δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».

A- A A+

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε λόγο για ένα ωραίο παιχνίδι από πλευράς του Ολυμπιακού, ενώ διευκρίνισε πως η ομάδα του εδικαιούτο κάτι καλύτερο από τον αγώνα με την Αρσεναλ.

«Η αλήθεια είναι πως κάναμε ένα ωραίο παιχνίδι. Δεχθήκαμε όμως νωρίς τα δύο γκολ. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε ένα ακόμα γκολ αλλά ίσως να ήταν πολύ αργά», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ισπανού μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Η ομάδα προσπάθησε πολύ. Ήθελε κάτι καλύτερο. Κάναμε ένα πολύ ομορφο παιχνίδι. Δυστυχώς χάσαμε. Θέλαμε κάτι καλύτερο και για τον κόσμο μας. Η ομάδα έδειξε πως το ήθελε και το προσπάθησε. Η αλήθεια είναι πως μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα. Εάν είναι να χάνουμε πάντως θέλουμε να χάνουμε έτσι. Σήμερα δικαιούμασταν κάτι καλύτερο απο μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Η ομάδα δεν κλείστηκε. Δεν κάθισε πίσω. Έπαιξε επιθετικά και πάλεψε για το καλύτερο», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Τοροσίδης υποστήριξε, πως τώρα ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στη μάχη για την τρίτη θέση του ομίλου, η οποία δίνει το εισιτήριο για το Europa League.

«Κάναμε ένα άσχημο ξεκίνημα αλλά μετά είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Πιστεύω ότι η ομάδα πήγε καλά και ότι κοίταξε στα μάτια την Aρσεναλ. Αυτό που μετράει όμως είναι οι βαθμοί.

Δεν έχουμε κανέναν βαθμό και αυτό είναι στα μείον μας. Πλέον η πρόκριση είναι δύσκολη. Όσο όμως έχουμε ελπίδες θα το παλέψουμε. Μας μένουν τέσσερα ματς. Θα παλέψουμε με όλη μας την ψυχή για να πάρουμε την 3η θέση.

Για την Μαρσέιγ δεν ήταν μόνο ότι δεν είχαμε ματς. Δεν μας ωφέλησε το σύστημα με το οποίο έπαιξε η Μαρσέιγ. Δεν το περιμέναμε.  Από εκεί και πέρα στον αγώνα με την Aρσεναλ βρήκαμε χώρους και κάναμε ευκαιρίες. Τώρα έχουμε το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Μετά θα κοιτάξουμε την Μπορούσια Ντόρτμουντ».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις