Αδεια για τις μεταδόσεις Champions League ζήτησαν Μega και ΕΡΤ

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 11:42
UPD:11:51

A- A A+

Τόσο το ΜΕGA όσο και η ΕΡΤ ζήτησαν άδεια από την ΕΣΗΕΑ ώστε να υπάρχει κανονική περιγραφή στους αγώνες του Champions League της ερχόμενης εβδομάδας και απ' ό,τι φαίνεται, τελικά θα την εξασφαλίσουν.

Αμφότεροι οι τηλεοπτικοί σταθμοί ζήτησαν άδεια, καθώς την Τρίτη -ημέρα μετάδοσης του αγώνα του Champions League από το MEGA- έχει προκηρύξει απεργία η ΕΣΗΕΑ και την Τετάρτη -ημέρα μετάδοσης του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντόρτμουντ- απεργούν η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με όσα είπε στα δύο κανάλια ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμης, θα δοθεί η άδεια στους δημοσιογράφους να περιγράψουν με ορισμένες όμως προυποθέσεις που θα θέσει η Ενωση Συντακτών. Ετσι την Τρίτη θα υπάρξει κανονική περιγραφή στους αγώνες Ρεάλ - Λιόν και Νάπολι - Μπάγερν. Την ίδια ώρα πάντως, η μετάδοση του αγώνα του Ολυμπιακού είναι στον αέρα καθώς η ΠΟΣΠΕΡΤ επιμένει στην απεργία. Πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση, καθώς δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του Champions League, να μην μεταδοθεί κάποιος αγώνας λόγω απεργίας.

πηγή gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς