Γ. Μιχελάκης: Επιβεβαιώνουν τις αποκαλύψεις της ΝΔ για τις προσλήψεις

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 18:48

««Χρειάστηκαν δύο υπουργοί και τουλάχιστον δεκαπέντε μέρες για να απαντήσει η κυβέρνηση στις καταγγελίες μας για διόγκωση του σπάταλου κράτους, τις οποίες υιοθέτησαν και βουλευτές τους ΠΑΣΟΚ», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

A- A A+

Την αντίδραση του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκη προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις των κ.κ. Μόσιαλου και Ρέππα, οι οποίοι κατηγόρησαν τη ΝΔ ψευδολογία και παραπληροφόρηση, αναφορικά με το θέμα των προσλήψεων και της διόγκωσης του κράτους.

««Χρειάστηκαν δύο υπουργοί και τουλάχιστον δεκαπέντε μέρες για να απαντήσει η κυβέρνηση στις καταγγελίες μας για διόγκωση του σπάταλου κράτους, τις οποίες υιοθέτησαν και βουλευτές τους ΠΑΣΟΚ», παρατήρησε ο κ. Μιχελάκης.

Επισήμανε μάλιστα ότι όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν ουσιαστικά τις αποκαλύψεις της ΝΔ, καθώς όπως υπογράμμισε, οι κ.κ. Μόσιαλος και Ρέππας δεν είπαν τίποτα για τις 30.000 προσλήψεις που έγιναν το 2010, για την αύξηση των μετακλητών υπαλλήλων στα γραφεία υπουργών ή για τη δημιουργία νέων κρατικών δομών.

«Γιατί ενώ δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν σε καταργήσεις και συγχωνεύσεις φορέων κάνουν το ακριβώς αντίθετο; Γιατί χρειαζόταν, για παράδειγμα, να δημιουργηθεί τώρα ειδικός φορέας για να προβλέπονται τα… «τσουνάμι»; Γιατί, σε πολλές περιπτώσεις, προχωρούν σε συμβάσεις έργου, παρακάμπτοντας το ΑΣΕΠ;», διερωτήθηκε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή