Primera Division: Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Λεβάντε

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011 21:05

A- A A+

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο, όταν οι Μπαρκέρο, Χουάνλου και Κονέ πέτυχαν τρία γκολ σε διάστημα 27 λεπτών (14, 31΄και 41΄), απέναντι στην ομάδα της Ανδαλουσίας που μέχρι να καταλάβει τι γινόταν βρισκόταν πίσω στο σκορ με τρία γκολ διαφορά.

Το μέτριο ξεκίνημα που έχει κάνει στο πρωτάθλημα συνέχισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε απέναντι στη νεοφώτιστη κι εκ των ουραγών της βαθμολογίας, Γρανάδα. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 με τους «ροχιμπλάνκος» να απογοητεύουν γι άλλη μια φορά με την απόδοσή τους.

Για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια ο Ραούλ Ταμούδο τέθηκε αντιμέτωπος με την Εσπανιόλ. Ο πρώην παίκτης-σημαία της ομάδας της Βαρκελώνης και νυν της Βαγεκάνο είδε τη Ράγιο να χάνει εντός έδρας με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Ρομαρίκ στο 56΄. Ο Ταμούδο είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εσπανιόλ με 129 γκολ σε 340 αγώνες. Η Ράγιο δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, σε αντίθεση με την Εσπανιόλ που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα

Με δύο γκολ, το ένα σπάνιας ομορφιάς, του Ελντερ Πόστιγκα, η Σαραγόσα επικράτησε 2-0 της Σοσιεδάδ. Ήταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους, ενώ οι Βάσκοι μετρούν ήδη 4 ήττες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις