Champions League: Ακάθεκτη η Ρεάλ

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 06:09
UPD:14:43

A- A A+

Η Μπάγερν Μονάχου με το 1-1 στη Νάπολι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί σε ανάλογη θέση με τη «Βασίλισσα της Ευρώπης», ενώ μεγάλο «διπλό» πέτυχε η Ιντερ επί της Λιλ με 1-0 κι έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

1ος Όμιλος

Στο πρώτο μέρος διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα στο «Σαν Πάολο» της Νάπολι. Η Μπάγεν Μονάχου πέτυχε δύο τέρματα, αλλά το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1. Οι Βαυααροί άνοιξαν το σκορ στο 2΄ με τον Κρόος, ενώ στο 39΄ ο Μπαντστούμπερ με αυτογκόλ χάρισε τον πολύτιμο βαθμό στους Ναπολιτάνους.

Το τέρμα του Σέρχιο Αγουέρο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στη Μάντσεστερ Σίτι το πρώτο «τρίποντο» στη διοργάνωση, με 2-1 επί της Βιγιαρεάλ και ταυτόχρονα κράτησε ζωντανούς τους «πολίτες» στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο Κάνι είχε δώσει το προβάδισμα στο 4ο λεπτό στο «κίτρινο υποβρύχιο», ενώ στο 43' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Μαρτσένα. Η ισπανική ομάδα συμπλήρωσε τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.

2ος Όμιλος

Το γκολ του Πατσίνι στο 21' χάρισε τη μεγάλη νίκη με 1-0 στην Ιντερ επί της Λιλ στο «Μετροπόλ», αποτέλεσμα που έφερε τους «νερατζούρι» σε «θέση οδηγού» όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο…παιχνίδι μπήκε για τα καλά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με το άνετο 3-0 επί της Τραμπζονσπόρ (29', 86' Ντουμπία, 76' Καούνια)

3ος Όμιλος

Μπενφίκα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν τον πρώτο λόγο για τις δύο θέσεις που οδηγούν στους «16» του Champions League. Με το ίδιο σκορ (2-0) οι δύο ομάδες πέρασαν τα εμπόδια των Οτελούλ Γκαλάτι και Βασιλείας, εκτός έδρας.

Ο Γουέιν Ρούνι με δύο πέναλτι (64', 90+2) «καθάρισε» για τους «μπέμπηδες» στο Βουκουρέστι, ενώ οι Μπρούνο Σέζαρ (20') και Καρντόσο (75') διατήρησαν τους Λουζιτανούς στην κορυφή του ομίλου.

4ος Όμιλος

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους τελείωσε το ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Το γκολ του Κεντίρα στο 47' και το αυτογκόλ του Γιορίς στο 55' ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0 (είχε ανοίξει… λογαριασμό ο Μπενζεμά στο 19'), ενώ 9 λεπτά πριν τη λήξη ο Σέρχιο Ράμος διαμόρφωσε το τελικό 4-0 της Ρεάλ επί της Λιόν, που υπέστη την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση.

Στο… παιχνίδι της πρόκρισης μπήκε και ο Αγιαξ με το εκτός έδρας 2-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (49' Μπέργιγκφερ, 90' Ερικσεν).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις