«Πετάει» προς τους «16» ο ΑΠΟΕΛ

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 23:59
UPD:20/10/2011 09:20

A- A A+

Νίκες που ισοδυναμούν με πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πέτυχαν Τσέλσι (5-0 την Γκενκ), Μίλαν και Μπαρτσελόνα (2-0 επί των ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Πλζεν).

5ος όμιλος

Η Τσέλσι «καθάρισε» από νωρίς το ματς με την ουραγό του 5ου ομίλου, Γκενκ. Με δύο τέρματα Τόρες κι ένα του Μεϊρέλες στα πρώτα 27 λεπτά κι ένα λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Ιβάνοβιτς, οι «μπλε» προηγήθηκαν 4-0 κι από κει και πέρα το παιχνίδι απέκτησε τυπική διαδικασία. Η ομάδα του Λονδίνου πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Καλού και με το επιβλητικό 5-0 έκανε το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τεράστια νίκη, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Γιόνας, πέτυχε στο «Μπάι Αρίνα» η Λεβερκούζεν επί της Βαλένθια με 2-1. Τα τέρματα των Σούρλε και Σαμ μέσα σε 4 λεπτά στο δεύτερο μέρος (52΄ και 56΄) χάρισαν το «τρίποντο» στις «ασπιρίνες», που πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο που οδηγεί στους «16».

7ος όμιλος

Τρελαίνει κόσμο με την εξαιρετική του πορεία ο ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα έμεινε όρθια και μέσα στο «Ντραγκάο» επί της Πόρτο (1-1) και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου, έστω και με βραχεία κεφαλή από τους «δράκους» και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο Ντόνετσκ κατάφερε να πάρει το βαθμό (2-2) από τη Σαχτάρ.

8ος όμιλος

Χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση, Μίλαν και Μπαρτσελόνα πέρασαν τα εμπόδια των ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Βικτόρια Πλζεν με το ίδιο σκορ (2-0) και ισοβαθμούν στην κορυφή με 7 βαθμούς, έξι περισσότερους από τους αντιπάλους τους. Όπως γίνεται αντιληπτό το μόνο ενδιαφέρον σ’ αυτό τον όμιλο είναι ποια ομάδα θα πάρει την 1η θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις