Τζιμπούρ: Ο κόσμος μας έδωσε την ώθηση

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 00:57
UPD:15:28

A- A A+

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Ολυμπιακού εξήγησε, πως η στήριξη των φιλάθλων από την εξέδρα ήταν εκείνη που ώθησε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του προς τη νίκη.

«Όλοι ξέραμε πως ήταν ένα ματς σαν τελικός. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και έπρεπε να κερδίσουμε. Ο κόσμος μάς έδωσε ώθηση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό ήταν ένα καθοριστικό στοιχείο, ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας και έκαναν τη διαφορά. Αξίζαμε τη νίκη, γιατί όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πάλεψαν μέχρι το τέλος».

Καθοριστικής σημασίας χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της νίκης ο ποδοσφαιριστής που έδωσε το το προβάδισμα στον Ολυμπιακό στο 8ο μόλις λεπτό, Χοσέ Χολέμπας.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας εξ' αρχής. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και κάναμε ότι μπορούσαμε.  Στην πρώτη φάση καταφέραμε και σκοράραμε. Επρεπε να κερδίσουν και οι δύο ομάδες, αλλά κερδίσαμε εμείς. Η νίκη μας είναι καθοριστική», σχολίασε.

Στην ανάγκη του Ολυμπιακού να βελτιώσει τις αδυναμίες για να μπορέσει να φτάσει στην πρόκριση, στάθηκε από την πλευρά του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

«Το σημαντικό τώρα είναι πως βρισκόμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας ούτως ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στα υπόλοιπα ματς και να πετύχουμε τον στόχο που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση», δήλωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις