Moto GP: Δυσκολεύεται ο Σπις

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 16:53
UPD:16:56

A- A A+

Ο Αμερικανός αναβάτης της Yamaha τερμάτισε μόλις ένατος στις δύο πρώτες ελεύθερες δοκιμές της σημερινής ημέρας στη Μαλαισία και είναι πάνω από δύο δευτερόλεπτα πιο αργός από τον πρωτοπόρο Πεντρόζα.

Τα τραύματα στα πλευρά εξακολουθούν να τον πονούν και να τον ταλαιπωρούν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να οδηγήσει τη YZR-M1 στο όριο. Ο Σπις είχε μία πτώση με περισσότερα από 250 χλμ. στην στροφή 3 της πίστας του Φίλιπ Αϊλαντ κατά την διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τον αγώνα.

«Εχω έναν μικρής έκτασης τραυματισμό στα δύο επάνω πλευρά που συνδέονται με το στέρνο και μία μικρής έκτασης ζημιά στο κάτω μέρος της πλάτης. Κάθε φορά που πατάω φρένο, νιώθω ότι κάποιος με μαχαιρώνει στο στήθος. Θα χρειαστεί δύο με τέσσερις εβδομάδες για να αποθεραπευθεί ενώ δε μπορώ ούτε να κοιμηθώ. Δε είναι σοβαρό τραυματισμό, αλλά κάτι το ενοχλητικό, το οποίο δεν θα ήταν σημαντικό, αν δεν οδηγούσα μοτοσικλέτα», τόνισε ο πρωταθλητής των Superbike του 2009.

Μπορεί τα πράγματα να είναι… επίπονα για τον Αμερικανό αναβάτη, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει για ό,τι καλύτερο στην πίστας της Σεπάνγκ. «Ηταν πραγματικά μία δύσκολη ημέρα, έπειτα από το ατύχημα στην Αυστραλία, πονάω και δε μπορώ να οδηγήσω τη μοτοσικλέτα μου όπως θέλω, κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αλλά νιώθω ότι παλεύω. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε αυτό το Σαββατοκύριακο και να διατηρηθούμε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας», δήλωσε ο Σπις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις