Formula 1: O Χάμιλτον «βλέπει» νίκη για τη McLaren

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011 10:43

A- A A+

Η απόδοση της MP4-26C στα τρία τελευταία GP έχει κάνει τον Βρετανό πιλότο να πιστεύει ότι η Βρετανική ομάδα θα διεκδικήσει τη νίκη στους εναπομείναντες αγώνες.

Μοναδικός ίσως ανασταλτικός παράγοντας η πίστα Buddh, η οποία είναι καινούργια, μιας και το ινδικό GP κάνει το επόμενο Σαββατοκύριακο πρεμιέρα στο καλεντάρι της F1. Τόσο η McLaren-Mercedes όσο και οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν δοκιμάσει την πίστα ώστε να έχουν άμεσες πληροφορίες. Ετσι, τα πρώτα συμπεράσματά τους βγαίνουν μόνο μέσω του εξομοιωτή.

«Είναι πολύ νωρίς να πω, αλλά μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στους τρεις, επόμενους και τελευταίους αγώνες. Ημασταν γρήγοροι σε Σιγκαπούρη, Ιαπωνία και Κορέα και νομίζω ότι η λύση που δόθηκε εμπρός έχει κάπως εξισορροπήσει την κατάσταση τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν. Θεωρώ ότι έχουμε ένα μονοθέσιο που μπορεί να είναι γρήγορο οπουδήποτε και θέλω να πιστεύω ότι θα κυνηγήσουμε (σ.σ. την πρώτη θέση) ξανά το επόμενο Σαββατοκύριακο», δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον.

Μπορεί ακόμα αγώνας F1 να μην έχει διεξαχθεί στην Ινδία αλλά ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 είναι σε θέση να γνωρίζει τον ενθουσιασμό του κόσμου στην χώρα αυτή για το άθλημα. Μετά τον αγώνα στη Σιγκαπούρη είχε επισκεφθεί την Ινδία για μία εκδήλωση της Vodafone και τότε αντελήφθη ότι οι φανατικοί της F1 είναι πάρα πολλοί.

«Εχω έρθει στο παρελθόν μερικές φορές. Είχαμε μερικές εκδηλώσεις με τη Vodafone. Η τελευταία φορά ήταν κάτι το τρελό. Αμέσως μετά τη Σιγκαπούρη κάναμε ένα διαφημιστικό και αναμέναμε περίπου 5.000 άτομα να εμφανιστούν. Τελικά ήρθε 40.000 κόσμος και ήταν κάτι το απίστευτο. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσοι άνθρωποι γνωρίζουν καλά τη Formula 1 και πόσοι περιμένουν με ανυπομονησία τον αγώνα την επόμενη εβδομάδα. Νομίζω ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία», σημείωσε ο Λιούις Χάμιλτον, εν αναμονή του Ινδικού Γκραν Πρι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις