Formula 1: Θέλει να ξέρει ο Σούτιλ

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011 15:19

A- A A+

Οι φήμες ότι ο Νίκο Χουλκενμπεργκ θα τον αντικαταστήσει την επόμενη χρονιά στο κόκπιτ της ομάδας, έχουν ωθήσει τον 27χρονο Γερμανό να θέλει να γνωρίζει άμεσα αν θα παραμείνει στην ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν τη μία θέση στη Force India για το 2012 αναμένεται να καταλάβει ο Πολ ντι Ρέστα ενώ για την δεύτερη ακούγεται το όνομα του μέχρι πρότινος δοκιμαστή της ομάδας Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Το «αφεντικό» της ομάδας Βιτζάι Μαλάια είχε τονίσει πως δεν πρόκειται να λάβει μία τελική απάντηση πριν ολοκληρωθεί το τρέχον πρωτάθλημα. Ο Σούτιλ όμως, σε δηλώσεις του προς στους δημοσιογράφους πριν από το GP στην Ινδία, τόνισε ότι θα ήθελε να συζητήσει μαζί πριν από τον αγώνα.

«Δε μπορώ να περιμένω μέχρι τον Δεκέμβριο. Θα μιλήσω μαζί του πολύ σύντομα κα θα δω τι σκέφτεται. Δε θέλω να περιμένω τόσο πολύ για μία θέση στην ομάδα. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και δε νιώθω ανασφαλής», υπογράμμισε ο Γερμανός πιλότος στο πρακτορείο Reuters.

Από την πλευρά του ο Μαλάϊα είχε ξεκαθαρίσει ότι πρώτο του μέλημα είναι να διασφαλίσει η ομάδα την έκτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, μπροστά από τις Sauber και Toro Rosso, αντίστοιχα και έπειτα να ασχοληθεί με τους οδηγούς της επόμενης χρονιάς.

«Θα επικεντρωθούμε στο να πάρουμε μία καλή στους κατασκευαστές και μετά θα μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο. Αφήστε το σε μένα: Θα το σκεφτώ, αλλά τώρα απολαμβάνω τη στιγμή», τόνισε ο Μαλάια όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις