Formula 1: Συζητήσεις Ρόζμπεργκ με Mercedes

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011 16:52
UPD:17:15

A- A A+

Ο νεαρός Γερμανός πιλότος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μπράκλεϊ μέχρι το τέλος του 2012, με τη Mercedes να ενδιαφέρεται από τώρα να τον «κλείσει» και για το 2013. Ο ίδιος, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, φέρεται διατεθειμένος να το διαπραγματευθεί καθώς θεωρείται μήλον της έριδος και για άλλες ομάδες, όπως οι Ferrari και Red Bull.

Η Ισπανική εφημερίδα Marca ανέφερε μάλιστα ότι ο Ρόζμπεργκ θα προτιμούσε να περιμένει παρά να ανανεώσει από τώρα με τη Mercedes διότι θα ήθελε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της Ferrari για την επόμενη χρονιά.

Ο νεαρός Γερμανός σε δηλώσεις του σε μέσο της χώρας του παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την τωρινή του ομάδα, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες. «Υπάρχουν συζητήσεις. Εχουμε μιλήσει για ένα μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο με τη Mercedes. Νιώθω πολύ άνετα στην ομάδα. Γίνεται σπουδαία δουλειά. Δε θα ήθελα όμως, να αποκαλύψω περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε ωστόσο ότι η ομάδα του Μπράκλεϊ δοκιμάζει νέα μέρη για το μονοθέσιο του 2012. «Δοκιμάζουμε κυρίως κάποια νέα μέρη στο μονοθέσιο. Εχουμε ήδη βελτιώσει κάποια που θα μας βοηθήσουν την επόμενη χρονιά», δήλωσε ο Ρόζμπεργκ.

Η απόφαση της Mercedes να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Γερμανό πιλότο αποδεικνύει ότι του έχει εμπιστοσύνη και θέλει να επενδύσει πάνω του για τα επόμενα έτη. Αυτό είχε αναφέρει και παλαιότερα ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Νόρμπερτ Χάουγκ όταν είχε ερωτηθεί για τους οδηγούς της ομάδας. Οι δηλώσεις Χάουγκ επαληθεύονται επίσης σε ότι αφορά στο σχεδιασμό της Mercedes για τα επόμενα χρόνια και στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Ηδη, έχουν ξεκινήσει οι δοκιμές στο μονοθέσιο του 2012.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις