Βαλβέρδε: Να προσαρμοστούμε στο στυλ της Ντόρτμουντ

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 20:18
UPD:20:24
EPA/KURT DESPLENTER

A- A A+

«Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στο στυλ της Ντόρτμουντ. Στο Καραϊσκάκη στα πρώτα 9 λεπτά είχαν κάνει δύο ευκαιρίες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αντέξουμε, αλλά και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και γκολ», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός, παρότι δεν συνηθίζει να αποκαλύπτει τα πλάνα του ένα μόλις 24ωρο πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς.

Σημείωσε πάντως, ότι η ομάδα που θα καταφέρει να επιβάλει το ρυθμό της θα είναι πιθανότατα και εκείνη που θα πάρει τη νίκη.

« Η Μπορούσια ανεβάζει πάντα το ρυθμό, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Όποια ομάδα επιβάλλει το ρυθμό της θα νικήσει. Αν πετύχουμε τη νίκη θα είναι δύσκολη όπως και στην Αθήνα και την θέλουμε πολύ», εξήγησε.

Κατά τ' άλλα ο Βαλβέρδε έδειξε να μην ανησυχεί σχετικά με τις αδυναμίες που έδειξε η άμυνα των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον ΟΦΗ, λέγοντας ότι «αύριο θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, σε διαφορετική διοργάνωση», ενώ επιβεβαίωσε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Φράνκο Κοστάντσο.

«Γνωρίζω πως όταν έχουμε άσχημα αποτελέσματα ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει. Ο Κοστάνσο είναι ένας παίκτες όπως όλοι. Θα κρίνω αν χρειάζεται να τον αλλάξω. Σημασία έχει αύριο να παίξουν οι καλύτεροι».

Ακόμα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστούν οι Λιούμπμιρ Φέισα και Βασίλης Τοροσίδης και ξεκαθάρισε πως ακόμα και η ισοπαλία μπορεί να είναι καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

«Αν παίξουμε άσχημα θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αν παίξουμε καλά δεν θα είμαι ικανοποιημένος. Πρόθεσή μας είναι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

Α. Παπαδόπουλος: Τα πάντα για τον κόσμο

Από την πλευρά του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε την ανάγκη του ιδίου και των συμπαικτών του να δώσουν χαρά στον κόσμο για τις δύσκολες ώρες που περνάει.

«Περνάμε δύσκολα σαν χώρα και επειδή εκπροσωπούμε την ομάδα είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Έχουμε εμπιστοσύνη και θα δώσουμε τα πάντα, αν και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις