Champions League: Στην τελική ευθεία για τους «16»

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2011 14:24
UPD:21:19

A- A A+

Μεγάλη «μάχη» στον 5ο Όμιλο δίνουν Βαλένθια και Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Μεστάγια, με τις «νυχτερίδες» να θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν «ζωντανές» στο κυνήγι των δυο πρώτων θέσεων. Εύκολο έργο θα έχει λογικά στο Βέλγιο η Τσέλσι κόντρα στην ουραγό του γκρουπ Γκενκ.

Στον 6ο Όμιλο, εκείνου του Ολυμπιακού, πέρα από την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την Ντόρτμουντ στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», υπάρχει και το παιχνίδι της Αρσεναλ με την Μαρσέιγ στο Λονδίνο, απ’ το οποίο οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν νίκη των «κανονιέρηδων», οι οποίοι θα καθαρίσουν έτσι από νωρίς με την υπόθεση πρόκριση και παράλληλα δεν θα αφήσουν τους Γάλλους να ξεφύγουν.

Συνέχεια στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις θα προσπαθήσει να δώσει ο ΑΠΟΕΛ στον 7ο Όμιλο, υποδεχόμενος στο ΓΣΠ την Πόρτο. Αν οι πρωταθλητές Κύπρου επικρατήσουν των αντιπάλων τους, θα βρίσκονται με το ένα πόδι στους «16». Στο άλλο ματς του γκρουπ η Ζενίτ φιλοξενεί στην Αγία Πετρούπολη τη Σαχτάρ και θέλει τη νίκη όχι μόνο για τους τρεις βαθμούς, αλλά και γιατί ουσιαστικά με ήττα οι Ουκρανοί βγαίνουν τελείως εκτός διεκδίκησης των πρώτων δυο θέσεων.

Πολύ πιο απλά τέλος είναι τα πράγματα στον 8ο Όμιλο, εκεί όπου Μπαρτσελόνα και Μίλαν έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Για την 4η αγωνιστική οι Καταλανοί φιλοξενούν την Πλζεν στο Καμπ Νου και οι Ιταλοί ταξιδεύουν στο Μινσκ για να αντιμετωπίσουν τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 21:45, εκτός από το Μίλαν-Μπορίσοφ και το Ζενίτ-Σαχτάρ, των οποίων η σέντρα θα γίνει στις 19:00 (ώρα Ελλάδας).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις