Βαλβέρδε: Αξίζαμε κάτι καλύτερο

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2011 00:49

A- A A+

«Η Ντόρτμουντ είναι πολύ δυνατή. Συνέβη όπως και στο Καραϊσκάκη, ωστόσο εκεί ήμασταν πιο δυνατοί και καταφέραμε να κερδίσουμε. Σήμερα στις πρώτες δύο κατεβασιές έβαλαν γκολ και κέρδισαν», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει: «Δεν μας άξιζε το αποτέλεσμα, αξίζαμε κάτι καλύτερο».

Αναφορικά με τον Μπάλαζ Μέγιερι είπε: «Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του. Ήταν μια δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρω, το αν θα συνεχίσει θα φανεί».

Τέλος, για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στη διοργάνωση έθεσε ως στόχο τη νίκη και στα δυο εναπομείναντα ματς με Μαρσέιγ και Αρσεναλ.

«Η πρόθεσή μας είναι να παίξουμε και τα επόμενα δύο για να κερδίσουμε. Αυτό θέλαμε και σήμερα αλλά δεν τα καταφέραμε, θα πάμε να κερδίσουμε και τα δύο και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, σχολίασε: «Το γκολ ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι. Εμείς πήραμε αυτό που θέλαμε από το ματς, δηλαδή τους τρεις βαθμούς. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του ομίλου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις