Formula 1: Καμία απάντηση από τον Κουμπίτσα

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2011 01:44
UPD:01:46
A- A A+

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό από την πλευρά του Πολωνού πιλότου το πότε θα είναι σε θέση να οδηγήσει ξανά μονοθέσιο.

«Η τελευταία πληροφόρηση που έχω είναι ότι θα πρέπει όλοι να κάτσουμε και να συζητήσουμε πως θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την επιστροφή του διότι δεν πιστεύω ότι θα μπορεί να δεσμευθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Ισως στις επόμενες εβδομάδες – όχι στις επόμενες ημέρες.

Επομένως θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα δουλέψουμε μαζί πάνω σε ένα σχέδιο επιστροφής του. Θα πρέπει, όμως να ετοιμάσω το κατάλληλο σχέδιο ώστε να είμαι έτοιμος, στην περίπτωση που δεν επιστρέψει, κάτι που απεύχομαι, για την επόμενη ημέρα», δήλωσε ο αγωνιστικός διεθυντής της Renault Ερικ Μπουγιέ.

Η πλευρά του Πολωνού πιλότου θεωρεί σίγουρη την επιστροφή του στην ενεργό δράση, χωρίς όμως να δίνει στη Renault μία σαφή ημερομηνία.

«Ξέρω ότι είναι σίγουροι (σ.σ. ότι θα επιστρέψει) και χαίρομαι για αυτό, διότι είμαι ο πρώτος που εύχεται να έχουμε πίσω τον Ρόμπερτ, αλλά δυστυχώς κανείς δεν γνωρίζει. Κανένας δεν έχει μία ιατρική έκθεση και κανένας δεν τον έχει δει να οδηγεί αυτοκίνητο, σε υψηλές ταχύτητες. Μέχρι να τον δούμε και να επιβεβαιωθούμε, δεν είμαστε σε θέση να πούμε κάτι. Δυστυχώς, λοιπόν θα πρέπει να σκεφτόμαστε και την προοπτική μη επιστροφής του. Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τον μάνατζέρ του, αλλά μέχρι να οδηγήσει, δεν ξέρουμε», δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Renault.

Η αλήθεια είναι ότι Γαλλική ομάδα περιμένει εδώ και καιρό μία τελική απάντηση από τον Κουμπίτσα για το αν θα είναι σε θέση να οδηγήσει ένα από τα μονοθέσια της το 2012. Ο χρόνος την πιέζει καθώς σε λιγότερο από έναν μήνα ολοκληρώνεται το φετινό πρωτάθλημα και ήδη πολλές ομάδες έχουν εξασφαλίσει το οδηγικό τους δίδυμο που θα της εκπροσωπήσει στις πίστες του χρόνου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις